Производитель электрооборудования и электротехники Phantom Energy Solutions

Lifecell+38 (063) 852-88-55
Киевстар+38 (096) 361-04-90
Lifecell+38 (063) 855-54-92
Vodafone+38 (066) 353-57-77
Звонить с 10:00 до 18:00
Сб,Вс - выходной

Навіщо потрібні джерела безперебійного живлення

Джерело безперебійного живлення – доступна необхідність

Ми живемо у світі електроніки. З усіх боків нас оточують незліченні побутові прилади, комп'ютери, автоматичні системи й інша електротехніка різних виробників. Усі вони створені з різними цілями, але у них у всіх є одна загальна властивість - вони залежні від режиму електроживлення.

Раптове відключення електроенергії, стрибок напруги в побутовій мережі – від подібних форс-мажорів не застрахований ніхто. Погодьтеся, як не вистачає порою надійного і розумного захисту, який не потребуєпостійного контролю, але на 100% гарантує безперервний цикл роботи електроустаткуванняза будь-яких обставин.

Такий захист існує! Ми пропонуємо рішення усіх цих проблем до їх появи. Рішення, вартість якого несумірна з ціною ремонту дорогої електроніки або відновленням незбережених комп'ютерних даних, і називається воно – джерело безперебійного живлення (ДБЖ).

 

Що таке ДБЖ і чому Вам треба його купити?

 

Розташоване між джерелом енергопостачання і споживаючим пристроєм ДБЖ виконує наступні функції:

Наш інтернет-магазин пропонує ДБЖ різних типів і схем захисту. Діапазон цін і функціоналу ДБЖ досить різноманітний. Ми зможемо підібрати захист і комп'ютеру студента, і домогосподарю з автономною системою опалювання, і серйозним промисловим підприємствам з жорсткими вимогами до чіткої роботи автоматики.

Звертайтеся! Ми чекаємо вашого дзвінка!